• Ogłoszenia

    Webinarium na temat wyjazdów naukowych do Wielkiej Brytanii

    24.12.2021 18:16
    Autor: Dział Współpracy Międzynarodowej

    UK flags, London, Red buses, buildings

     

    Dział Współpracy Międzynarodowej informuje o webinarium organizowanym przez UK Science and Innovation Network i Universities UK International. Webinarium skierowane jest do naukowców, którzy planują krótkoterminowy wyjazd badawczy lub naukowy do Wielkiej Brytanii.

    Podczas webinarium zostaną przedstawione informacje na temat możliwości odbycia wyjazdu badawczego, a także ostatnich zmian w polityce w tym zakresie.

    Webinarium zaplanowano na 12 stycznia 2022 r. Odbędą się dwie oddzielne sesje, aby umożliwić udział jak najszerszej publiczności na całym świecie: jedna w godzinach 8.00-9.00 GMT (9.00-10.00 czasu polskiego), druga w godzinach 17.00-18.00 GMT (18.00-19.00 czasu polskiego). W trakcie rejestracji należy wybrać jedną z dwóch powyższych sesji. Więcej informacji w poniższym linku.

    Szlaki imigracyjne do Wielkiej Brytanii dla międzynarodowych naukowców - mobilność krótkoterminowa
     

    Źródło: NAWA

     

    Dział Współpracy Międzynarodowej

     

    Zdjęcie: Copyright © TONO BALAGUER. All rights reserved - stock.adobe.com

    Powrót