Wykłady z „Bezpieczeństwa żywności” będą odbywały się w poniedziałki w godz. 8.00 – 10.30 w sali 0.40 w ECF (obok szatni)
Pierwszy wykład odbędzie się 24 lutego 2025 r.
Ćwiczenia będą odbywały się w Zakładzie Bromatologii od 25 lutego 2025 r.
- Grupa I i II – wtorek godz. 12.15 - 14.45
Warunki zaliczenia przedmiotu „Bezpieczeństwo Żywności” – III rok Dietetyka
- Warunkiem zaliczenia przedmiotu jest pozytywne zaliczenie końcowego testu obejmującego materiał z wykładów i ćwiczeń.
- W razie nieobecności usprawiedliwionej do 2-óch ćwiczeń obowiązuje indywidualne zaliczenie u adiunkta.
- Powyżej 2 nieobecności usprawiedliwionych ćwiczenia nie zostają zaliczone.
- Obecność na wykładach jest obowiązkowa.


