Zajęcia z "Analizy i oceny jakości żywności" będą odbywały się:
Wykłady:
poniedziałek | 8.15 - 10.00 (13, 20, 27.X.2025) 8.15-9.45 (3, 17, XI. 2025) 8.45 -10.15 (24.XI.2025) 8.45. - 10.15. (15.XII.2025 on-line ) | Coll. Primum s. 218
|
Pierwszy wykład odbędzie się 13-10-2025 r.
Ćwiczenia
poniedziałek - gr. II | 10.15 – 1230 od 06-10-25 10.45 - 12.15 24.11.2024 gr II i III | sale ćwiczeniowe Zakładu Bromatologii (III piętro ECF)
|
środa - gr. I i III | 1000 – 1215 od 08-10-25 1000 – 1130 19-11-24 - gr I | sale ćwiczeniowe Zakładu Bromatologii (III piętro ECF)
|


