Przejdź do menu głównego
Przejdź do menu podstronu
Przejdź do treści
Strona Główna UMB
Strona główna Wydziału Farmaceutycznego
Zakład Bromatologii
MENU
Połącz z tłumaczem PJM
Wielkość liter
Wersja kontrastowa
Wersja monochromatyczna
Wersja tekstowa
Reset ustawień
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
wyszukaj
Szukaj
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
›
Wydział Farmaceutyczny
›
Zakład Bromatologii
O Zakładzie
Pracownicy
Dydaktyka
Koło Naukowe
Skrypt do wybranych ćwiczeń z analizy żywności
Analityka Medyczna (rok II; semestr III) – analiza środków spożywczych WF
Dietetyka (rok II; semestr III) - analiza i ocena jakości żywności WNZ
Dietetyka (rok II USM niestacjonarne; semestr III) - Jakość i bezpieczeństwo żywności
Dietetyka (rok III; semestr VI) - bezpieczeństwo żywności WNZ
Dietetyka (rok III; semestr VI) – suplementy diety WNZ
Dietetyka (rok II USM; semestr III) - jakość i bezpieczeństwo żywności WNZ
Farmacja (rok IV; semestr VIII) – bromatologia WF
Farmacja (rok V; semestr IX) – nutrikosmetyka WF
Kosmetologia (rok II; semestr III) – zasady prawidłowego żywienia WF
Kosmetologia (rok I USM; semestr VII) - nutrikosmetyka
Zajęcia fakultatywne WF
Nauka
Conference PTNZ 2025
ABOUT THE CONFERENCE
SCIENTIFIC COMMITTEE
ORGANIZING COMMITTEE
IMPORTANT DATES
REGISTRATION
PROGRAM
PLACE
ABSTRACTS
POSTERS
FEES
ACCOMMODATION
CONTACT
INFIRE
O projekcie
Media o projekcie INFIRE
Jak się zgłosić do udziału w projekcie?
Kontakt
Prewencja
Poczta
Wirtualny Dziekanat
Polski
English
中文
Castellano
Deutsch
Français
हिन्दी
Norsk
Русский
العربية
Suomi
Svenska
Strona główna Zakładu Bromatologii
Dydaktyka
Koło Naukowe
Skrypt do wybranych ćwiczeń z analizy żywności
Analityka Medyczna (rok II; semestr III) – analiza środków spożywczych WF
Dietetyka (rok II; semestr III) - analiza i ocena jakości żywności WNZ
Dietetyka (rok II USM niestacjonarne; semestr III) - Jakość i bezpieczeństwo żywności
Dietetyka (rok III; semestr VI) - bezpieczeństwo żywności WNZ
Dietetyka (rok III; semestr VI) – suplementy diety WNZ
Dietetyka (rok II USM; semestr III) - jakość i bezpieczeństwo żywności WNZ
Farmacja (rok IV; semestr VIII) – bromatologia WF
Farmacja (rok V; semestr IX) – nutrikosmetyka WF
Kosmetologia (rok II; semestr III) – zasady prawidłowego żywienia WF
Kosmetologia (rok I USM; semestr VII) - nutrikosmetyka
Zajęcia fakultatywne WF
I r. Kosmetologii I stopnia - Dieta a starzenie
Aktualności
Program nauczania
IV r. Farmacji - Żywność funkcjonalna i suplementy diety
V r. Farmacji - Leczenie dietą
V r. Farmacji - Suplementy diety
I r. Kosmetologii II stopnia - Dieta w wybranych schorzeniach skóry
Zakład Bromatologii
Dydaktyka
Zajęcia fakultatywne WF
I r. Kosmetologii I stopnia - Dieta a starzenie
02.11.2022 Zakład Bromatologii
I r. Kosmetologii I stopnia - Dieta a starzenie
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki.
Zobacz politykę cookies.
Akceptuję
Zamknij