• Ostatnia zmiana 04.09.2019 przez Zakład Biotechnologii Żywności

    Plany zajęć

     

    Semestr zimowy

     

     

    Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia

    Rok I: Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo

    Rok II: Edukacja ekologiczna

    Rok III: Historia żywności i żywienia człowieka

    Rok III: Podstawy biotechnologii

    Rok III: System HACCP w zakładach zbiorowego żywienia

    Rok III: Zasady cateringu

     

    Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia

    Rok I: Produkcja potraw i towaroznawstwo

    Rok I: Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach

     

     

    Semestr letni

     

     

    Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia

    Rok I: Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo

    Rok II: Przechowalnictwo żywności

     

    Kierunek: Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia

    Rok I: Produkcja potraw i towaroznawstwo

    Rok II: Prozdrowotne i antyodżywcze składniki żywności

    Rok II: Kuchnie świata

     

    Kierunek: Dietetyka, studia niestacjonarne II stopnia

    Rok I: Produkcja potraw i towaroznawstwo

    Rok II: Prozdrowotne i antyodżywcze składniki żywności

    Rok II: Kuchnie świata