• Ostatnia zmiana 04.01.2018 przez Studenckie Towarzystwo Naukowe

    Studenckie Koło Naukowe przy Zakładzie Technologii i Towaroznawstwa Żywności

     

    Kierownik jednostki organizacyjnej:

     

    dr hab. n. med. Anna Maria Witkowska

     

    Opiekunowie Koła:

     

    dr hab. n. med. Małgorzata Elżbieta Zujko
    dr hab. n. med. Anna Maria Witkowska
    dr n. med. Katarzyna Maria Terlikowska

     

    Przewodniczący Koła:

     

    Eleonora Mahoney, dietetyka II rok II stopień

    e-mail: eleonora.mahoney@gmail.com

    tel.: 668 806 953

     

    Profil prac naukowych:

     

    1. Ocena sposobu żywienia i stanu odżywienia różnych grup ludności.
    2. Oznaczanie składników biologicznie czynnych w żywności.

     

    Praca praktyczna:

     

    1. Badania kwestionariuszowe
    2. Badania laboratoryjne
    3. Badania antropometryczne

     

    Lista członków:

     

    1. Eleonora Mahoney, dietetyka II rok II stopnia stacjonarne
    2. Patrycja Nikołajuk, dietetyka I rok II stopnia niestacjonarne
    3. Urszula Krasowska, dietetyka I rok II stopnia stacjonarne
    4. Karolina Kujawowic, dietetyka III rok I stopnia stacjonarne
    5. Martyna Milewska, dietetyka III rok I stopnia stacjonarne
    6. Kinga Zujko, lekarski II rok